ممکن است بخار در هر پوند گرمای بیشتری داشته باشد پوند فضای بسیار بیشتری را اشغال می کند. یک فوت مکعب آب در 240 درجه فارنهایت حاوی 12،234 Btu اما یک فوت مکعب از بخار است فقط شامل 69.88 Btu است. بگو ، این سوالی را ایجاد می کند. چرا ما فقط از سیستم های آب گرم استفاده نمی کنیم زیرا آب است می توانید گرمای بیشتری را نگه دارید؟ بهترین جواب این است که ما باید تمام آن پوندهای آب را به اطراف منتقل کند تحویل گرما برای تأمین گرمای تأمین شده توسط یکی پوند بخار به حدود 200 پوند نیاز دارد آب.

بخار ، به عنوان یک گاز ، به طور طبیعی از مکان هایی از آن جریان می یابد ما فشار بیشتری به فشارهای پایین وارد نمی کنیم ، باید آن را پمپاژ کنید. میزان گردش آب محدود است حدود 10 پا در ثانیه برای پایین آمدن سر و صدا و فرسایش. بخار می تواند با سرعت ده برابر بیشتر شود. اسمی طراحی برای سیستم بخار یک سرعت درخشان است 6000 پا در دقیقه. اگر متوجه شدید که گیج کننده است ، بررسی کنید واحد ها 60 دقیقه در دقیقه وجود دارد. کنترل آب گرم وقتی آسانتر می شود بسیاری از کاربران درجه حرارت پایین دارند.

سیستم آب گرم اصلاً تغییر کمتری در حجم آب دارد دمای عملیاتی به همین دلیل ما پرداخت خواهیم کرد هزینه پمپاژ آب در اطراف سیستم آب گرم در ازای جلوگیری از تغییرات چشمگیر حجم در سیستم های بخار هرگز فراموش نکنید که تغییری در وجود دارد حجم در سیستم آب گرم؛ فراموش کردن دعوت از یک فاجعه. آب با تغییر دما تغییر می کند با نرخ بالاتر از هر چیز دیگر ، تقریباً ده بیشتر از فولاد بیشتر سیستم های دیگ بخار ما ساخته شده از؛ جداول موجود در پیوست را ببینید. برخلاف با افزایش فشار ، بخار فشرده نمی شود سیستم باید اجازه دهد جایی به آنجا برود.

طبیعی به معنای گسترش آب در آب گرم است سیستم یک مخزن انبساط است ، یک کشتی بسته که شامل گاز یا گاز ازت در بخشی از آن. نسخه های مدرن از توسعه مخازن مثانه لاستیکی در آنها دارند تا از هم جدا شوند هوا و آب مثانه مانع از جذب می شود هوا به داخل آب هوا یا نیتروژن فشرده می شود هرچه آب منبسط می شود ، فضای لازم را برای آب فراهم می کند کمی افزایش فشار کلی سیستم. مخازن بدون مثانه ها به طور معمول دارای شیشه ای از روده هستند سطح آب در مخزن ، بنابراین شما می توانید بگویید که آنها چیست شرط است سیستم آب گرم وسیله ای برای افزودن نیز خواهد داشت آب ، معمولاً مستقیماً از محل آبرسانی شهری.

اکثر دارای یک تنظیم کننده فشار آب است که آب را اضافه می کند برای نگه داشتن فشار بالاتر از تنظیمات مورد نیاز تنظیم کننده شیر تسکین دهنده (نه شیر ایمنی دیگ) است همچنین برای تخلیه آب اضافی تهیه شده است. سیستمهای قدیمی قابل تغییر است و به حدی که گسترش می یابد اضافه می شود مخزن دیگر به اندازه کافی بزرگ نیست تا بتواند کامل را کنترل کند دامنه گسترش سیستم. در برخی از نصب های جدیدتر مخازنی را پیدا کردم که برای دستیابی به گسترش کامل سیستم طراحی نشده اند.

این سیستم ها نیاز دارند تنظیم کننده فشار خودکار برای حفظ فشار در سیستم هنگام خنک شدن و تسکین آب از بین می رود دریچه ای که در حین سیستم گسترش می یابد ، آب را رها می کند گرم می شود مخزن باید به اندازه کافی بزرگ باشد از اضافه شدن مداوم و تخلیه آب جلوگیری کنید در حین عملکرد طبیعی. یک سیستم تنگ خوب با یک مخزن انبساط به اندازه مناسب باید اولیه خود را حفظ کند شارژ مواد شیمیایی تصفیه آب و آب برای ساده سازی نگهداری سیستم. کلیه سیستم های آب گرم بزرگتر از یک واحد مسکونی باید یک متر در خط آب آرایش داشته باشید تا شما می تواند تعیین کند که آیا آب به سیستم اضافه شده است یا خیر چقدر.

کمبود آن متر از سیستم آب گرم می تواند در طول مدت طولانی با یک نشت بویلر کوچک عمل کنید تا چه زمانی مقیاس و تشکیل لجن رخ می دهد سرانجام متوجه می شوید که دمای پشته بالاتر می رود یا برخی دیگر از نشانه های آسیب دائمی در دیگ بخار یا سیستم. کمپرسورهای بخار بنابراین به ندرت مشکل وجود دارد گسترش با دیگهای بخار مگر اینکه سیستم را سیل بزنید. با این حال ، از آنجا که درجه حرارت و فشار بخار است در هنگام استفاده از بخار در دماهای پایین ما اغلب خلاء و هوا را از نشت جو بدست آورید ما می خواهیم بگوییم که یک خلاء "هوا" را می کشد اما واقعاً دست و بازو ندارید که می توانید برای گرفتن آن دست پیدا کنید هوا.

 هوای جوی تحت فشار بیشتری قرار دارد ، بنابراین به درون خلاء جریان می یابد. در مواردی که داریم یک سیستم محکم ، خلاء تشکیل شده به عنوان میعان بخار است وزن مطلق به صفر مطلق خواهد رسید در خارج از سیستم فشار دیفرانسیل تولید می شود 15 psi که می تواند به اندازه کافی برای خرد کردن رگ های فشار داخل باشد سیستم. برای جلوگیری از وقوع دمای پایین سیستم های بخار معمولاً دارای جاروبرقی هستند هوا وارد سیستم می شود. دریچه های چک شده خلاء خوبی را ایجاد می کنند به دلیل اینکه می توانند هوا را در هوا بگذارند اما اجازه نمی دهد بخار بخار شود بیرون تله بخار ترموستاتیک و منافذ هوا مورد نیاز است اجازه دهید هوا هنگام ورود بخار در سیستم از هوا خارج شود.

در صورت نصب و راه اندازی بخار با فشار مناسب بویلر سیستم ها می توانند به خوبی کار کنند زیرا فلز موجود در سیستم است اگر هوا با آن تماس پیدا کند ، گرم و خشک می شود حداقل است برای دانستن اینکه در هر ساعت چقدر گرما تحویل داده می شود تفاوت آنتالپی آب را تعیین کنید یا بخار به محل کار می رود و پس از آن چه برمی گردد این اختلاف را با میزان آب یا بخار ضرب کنید جریان به روند. فرمول اصلی (آنتالپی در است کمتر از آنتالپی در هر ساعت بخار پوند یا اب). در مورد آب مشکل کمی وجود دارد این فرمول زیرا شما معمولاً جریان را تعیین می کنید سیستم های آب در گالن در دقیقه. خوب ، درست مثل دیگران ، یک قانون ساده وجود دارد ، gpm بار 500 برابر با پوند در ساعت است.

یک گالن آب وزن دارد حدود 8.33 پوند و یک gpm 60 گرم در هر می باشد ساعت بنابراین 60 8. 8.33 برابر 499.8 است و به اندازه کافی نزدیک است. از آنجا که اختلاف آنتالپی تقریباً مشابه است اختلاف دما در آب ، گرمای منتقل شده در سیستم آب گرم می تواند به عنوان درجه حرارت در محاسبه شود منهای دمای خارج شده توسط gpm بار 500 ضرب می شود. برای سیستم های بخار فقط 1000 برابر بخار است در صورت بازگشت میعانات در پوند در ساعت جریان پیدا می کند. مواقعی وجود دارد که میعان برگشتی به دلیل بازگشت نیست خط میعانات یا پمپ شکسته شده یا میعانات آلوده است این در بسیاری از موارد معمول است کارخانه های صنعتی زیرا برای میعانات بسیار آسان است آلوده شود تا عمداً تلف شود.

در آن شرایطی که باید در گرمای گمشده در آن پرتاب کنید میعانات که می توانست برگردانده شود. آنچه شما هستید واقعاً تحویل به گیاه در این شرایط است گرما برای تبدیل آب به بخار به علاوه انرژی مورد نیاز برای گرم کردن آن از دمای آرایش تا بخار درجه حرارت. همچنین برنامه هایی که بخار در آن است وجود دارد با فرآیند مخلوط شده و بخشی از تولید می شود خروجی نمونه آن گرم کردن آب با تزریق بخار است داخل آن مقدار گرمی که به بویلر برای ایجاد آن باید اضافه کنید بخار همان نمونه قبلی است اما گرما تحویل فرآیند تمام انرژی موجود در بخار است. مشکلی که بسیاری از اپراتورهای دیگ بخار دارند این است درک مفهوم اشباع.

بخار تولید نمی شود تا زمانی که آب مطابق با درجه حرارت گرم شود به فشار اشباع. هنگامی که آب در درجه حرارت نمی تواند بالاتر برود تا زمانی که آب موجود باشد در هر شرایط اشباع علاوه بر این ، گرما آب را به بخار و هر نوع دیگر تبدیل می کند حذف گرما بخار را به میعانات تبدیل می کند. درجه حرارت تا زمانی که بخار و آب تغییر نکند ، تغییر نمی کند هر دو حضور دارند هنگامی که گرما فقط به آن افزوده می شود بخار سپس دمای بخار افزایش می یابد زیرا آب برای تبدیل به بخار وجود ندارد. هر وقت دمای بخار بالاتر از دمای اشباع آن است گرمای فوق گرم گفته می شود. بخار گرم شده فقط نیاز به افزودنی ندارد حرارت.

اگر یک ظرف عایق بندی شده دارید که حاوی هیچ چیز نیست اما بخار اشباع شده و فشار را پایین بیاورید دمای اشباع کاهش می یابد. انرژی موجود در بخار تغییر نمی کند بنابراین دما نمی تواند افت کند و بخار بیش از حد گرم می شود. در برنامه هایی که فشار بالا دارند بخار از طریق شیر کنترل به a تحویل می شود فشار بسیار پایین تر در یک فرایند گرمایشی باید قبل از شروع بخار شدن بخار برداشته شود. انتقال حرارت از گاز به فلز است ، بدون بویلر تمام تلاطم مربوط به تراکم بخار به a مایع به همان اندازه انتقال حرارت برای تراکم کارآمد نیست بخار.

بخاریهای فرآیندی را می توان با گرم شدن بیش از حد خفه کرد بخار که در آن انتقال گاز ضعیف به حرارت فلز است قسمت زیادی از مبدل حرارتی را در دسترس نمی گذارد برای نرخ بالاتر انتقال حرارت تغلیظ شده درست است ، ایده شما که بخار را بیش از حد گرم می کند بهتر باش فقط از پنجره بیرون رفت پس چرا بخار را بیش از حد گرم می کنیم؟ ما بخار را بیش از حد گرم می کنیم بنابراین از آنجا که از طریق توربین بخار جریان می یابد ، خشک می ماند موتور بدون گرم شدن بیش از حد مقداری آب تشکیل می شود به محض اینکه انرژی به دست می آید. قطرات آب روی قسمتهای متحرک توربین ضربه بزنید (یک آشنا مفهوم می تواند اسپری آب به چرخش باشد چرخ آسیاب بادی) به پره های توربین آسیب می رساند.

در یک موتور آن را در پایین سیلندر جمع می کند. که در نیروگاه های تولید برق این لوله معمولی است بخار خارج از توربین ، دمای آن را دوباره بالا ببرید (دوباره گرم کنید آن را فقط برای حفظ آن به توربین می گرداند گرمای عالی وقتی ما برخی از بخارهای گرم شده را تولید می کنیم برای مصارف دیگری غیر از توربین مورد نیاز است ، بنابراین ما نمی خواهیم می خواهم آن را بیش از حد گرم کنید. در این حالت ما آن را از بین می بریم. حرارت برداشته می شود یا آب به بخار گرم شده اضافه می شود برای ناامیدی وقتی آب اضافه شد ، جذب می کند حرارت مورد نیاز برای خنک کردن بخار با جوشاندن در بخار. که در اکثر گرمای برنامه ها کاملاً حذف نمی شوند زیرا ما به مقداری گرمای گرم نیاز داریم برای تشخیص تفاوت بین آن شرایط و اشباع.

تا زمانی که کمی ابر گرم داشته باشیم ، می دانیم همه بخار بویلر است وقتی که در شرایط اشباع باشد ، ما نمی توانم بگویم چقدر آب در بخار است. درک اشباع کلید فهم است انفجار بخار وقتی آب تا اشباع گرم شود شرایط بالاتر از 212 درجه فارنهایت ، مانند دیگ بخار ، نمی تواند در صورت وجود کشتی در آن دما ، اگر کشتی حاوی آن باشد شکست می خورد تحت این شرایط شرط اشباع می شود یک جو و 212 درجه فارنهایت به عنوان آب نشت می کند بخشی از آب به بخار تبدیل می شود گرمای لازم را برای کاهش درجه حرارت جذب می کند آب باقیمانده تا 212 درجه فارنهایت. چقدر بخار تولید می شود با دمای اصلی دمای دیگ بخار تعیین می شود اما هر پوند آب به بخار تبدیل می شود تا 26.8 پا مکعب گسترش می یابد.

گسترش سریع بخار انفجار بخار است بیایید ریاضی را برای یک بویلر گرمایشی که در آن کار می کند انجام دهیم 10 پیک آب 240 درجه فارنهایت باید تا 212 درجه فارنهایت سرد شود و 28 را آزاد کند Btu در هر پوند. این کار فقط با تولید بخار در می تواند انجام دهد 212 درجه فارنهایت که حاوی 1150 Btu در هر پوند است. £ 1 بخار می تواند 41 پوند آب خنک کند (1،150 50 28). حجم 42 پوند از 240 درجه فارنهایت آب در 0.01692 فوت مکعب در هر پوند (0.71 فوت مکعب) به 41 پوند آب تبدیل می شود در دمای 212 درجه فارنهایت (416 0.01 0.01672 = 0.685 فوت مکعب) و یک پوند بخار (26.8 فوت مکعب) بنابراین حجم اصلی آب گسترش 38.71 بار (0.685 0. 26.8 = 27.48 27 0.71) و آن تقریباً فوراً اتفاق می افتد. سایر موقعیت های مربوط به بخار در اشباع هستند در بحث از تجهیزات که در آن لازم است شرح داده شده است درک شود